Sok éve már, hogy...

Összeszereltem az első számítógépemet, és sok éve már annak is, hogy megvettem az első nyomtatóm. Azóta elbűvöl minden szerkezet, amely ide oda mozogva kialakít valamit egy képlékeny anyagból... tovább léptem, s már nem csak képlékeny anyagból formáltatok valami újat...

Évekkel ezelőtt, megvettem az első 3d nyomtatóm, de a mai napig mindig jó érzéssel tölt el egy-egy megrajzolt tárgyam megszületése. A 3D rajzok megalkotása egy külön élmény. Mégis hiányzott belőle az, ami egy szobrásznak megadatott: Megfogni azt, amit kifaragtál. A 3D nyomtató megadja ezt a lehetőséget. Majd jött a CNC gép. Nagy élmény az is, hogy pár darab vasból és motorból összeraksz egy működő, ide-oda rohangáló kis "masinát", s nincs tovább: ez is elbűvölt. Már nem csak a munkahelyeden akarsz vele "játszani", otthonra is kell egy. A feleséged meg már csak legyint, hogy érkezett egy újabb "kis barát" a nappali közepébe... Ha ismerős az érzés, vagy ismersz olyan embert, aki így gondolkodik, akkor keress meg, s kitaláljuk, neked mire van szükséged.

Mindent, ami az otthoni és kisebb céges termelésnél szükséges lehet, de akár egy nagyobb vállalat is megtalálhatja egy-egy kiegészítő folyamathoz a megfelelő eszközt.

-         CNC gépeket       

-         Lézeres gravírozókat

-         Szublimációs hőpréseket

-          Segítséget

-         Képzést

-         Garanciát

-         Legális számlaképességet

-         Megspórolt időt

… és talán egy kis játékot